Toepassing
Door een bestelling te plaatsen op standupbox.com ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Verkoper
StandUp V.O.F.
Handelsnaam: StandUpBox

Postadres:
Tarweweg 1 G
6534 AM Nijmegen

Bezoekadres:
Tarweweg 1 F
6534 AM Nijmegen

Bereikbaar
via contact@standupbox.com en 024 2022425

KvK-nummer: 70409390
Btw-identificatienummer: 858309245B01
Rekeningnummer: NL39 KNAB 0258 5862 65

Prijzen
Alle prijzen op de website zijn in euro’s, exclusief btw en verzendkosten. StandUpBox heeft het recht om de prijzen op haar website aan te passen, zonder vermelding naar haar klanten/bezoekers.
StandUpBox kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die fout zijn, als het gevolg van invoer-, typ- of drukfouten.

Persoonsgegevens
Je kunt erop vertrouwen dat StandUpBox zorgvuldig omgaat met jouw persoonsgegevens. Wij gebruiken ze niet voor andere doeleinden dan voor verzending van jouw bestelling en onze administratie.
Persoonsgegevens worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.

Verzending
Na het verzenden van jouw bestelling heeft StandUpBox geen invloed meer op de bezorging ervan en kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor een eventuele vertraging van de verzendpartij.

De koper is verantwoordelijk voor het doorgeven van een juist leveringsadres. Eventuele extra kosten door een foutief leveringsadres zijn voor kosten van de koper.

Retourneren

Het kan gebeuren dat het product dat je besteld hebt toch niet naar verwachting is. Uiteraard mag je het product dan retourneren. We horen natuurlijk graag van je wat er anders was dan verwacht, maar je bent niet verplicht om een reden op te geven. De producten moeten natuurlijk wel ongebruikt en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten.

Na ontvangst van het product heb je een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen om te laten weten dat je het product wilt retourneren. Dit doe je per e-mail. Wij sturen je per e-mail een bevestiging. In deze bevestigingsmail geven wij je een retourformulier met een retournummer. Dit nummer zet je op het retourformulier en dat stuur je mee met de retourzending.

Vanaf het moment dat je deze mail hebt gestuurd, heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Producten die retour worden gestuurd zonder aanmelding per e-mail vooraf, of die niet binnen 14 dagen na aanmelden worden verstuurd, worden NIET in behandeling genomen.

Verpak de producten die je retour stuurt goed. Het liefst in de originele verpakking waarin je het ontvangen hebt.

Na ontvangst van de retourzending stort StandUpBox het bedrag van je aankoop binnen 14 dagen terug op je bankrekening. De kosten voor het retour sturen betaal jij.

Nog een keer samengevat:

  • Stuur een e-mail om ons te laten weten wat je retour wilt sturen.
  • Wacht tot je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen met een retourformulier en een retournummer.
  • Stuur het product goed verpakt samen met het ingevulde retourformulier naar ons terug.
  • Binnen 14 dagen nadat wij het product in goede orde hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag terug op jouw bankrekening.

Geschillen
Op alle rechtsbetrekkingen waarbij StandUpBox partij is, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. StandUpBox en de klant zullen pas een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.

Aansprakelijkheid
StandUpBox is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan jou, aan zaken van jou, aan gezinsleden, aan zaken van gezinsleden, aan derden of zaken van derden. Het voorgaande is geldend behoudens gevallen waarbij er sprake is van opzet of roekeloosheid. Indien StandUpBox aansprakelijk mocht zijn voor enigerlei schade, dan is de aansprakelijkheid van StandUpBox beperkt tot maximaal tweemaal de factuurwaarde van het product waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft.

Contact
Als je naar aanleiding van de website en documenten op de website nog vragen hebt, stel je vraag dan via contact@standupbox.com.

StandUpBox® Model geregistreerd BOIP | Patent pending.

Copyright 2018 StandUpBox
Alle rechten voorbehouden. Alle teksten en foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, artikelen, foto’s en het design niet toegestaan.

Versie februari 2018