/Managers
Managers 2019-04-01T12:30:50+02:00

Gezonde medewerkers zijn betere medewerkers

Verhoog de vitaliteit, creativiteit en productiviteit van uw medewerkers. Door dynamisch werken te faciliteren wordt ziekteverzuim gereduceerd. Als uw medewerkers zittend en staand werken kunnen afwisselen is dat een enorme win-win situatie.

Met een éénmalige investering van € 39,95 per medewerker dringt u ziekteverzuim drastisch terug én investeert u in goed werkgeverschap.

Dring ziekteverzuimkosten terug met een kleine investering

Het gemiddelde verzuimpercentage in 2018 was 4,7% (CBS). Dat percentage staat voor 10,78 dagen per jaar. Een verzuimdag kost ongeveer €250,-. Per medewerker kost verzuim op jaarbasis dus 10,78 * €250 = €2695,-. Van het verzuim is 15% gerelateerd aan klachten aan het bewegingsapparaat.

Zitten is het nieuwe roken

Werk is een belangrijke bron van bewegingsarmoede geworden. Gemiddeld brengt de werkende Nederlander 7 uur op een dag zittend door. In het TNO-rapport “Lang zitten, een nieuwe bedreiging voor onze gezondheid!” wordt zelfs gesproken over een nieuw arbeidsrisico. Te veel zitten is ongezond.

Wilt u ook dynamisch werken faciliteren en stimuleren?

Er is nu een innovatieve, originele en betaalbare oplossing om dynamisch werken voor iedereen mogelijk te maken: De StandUpBox.
Handig voor op het werk en thuis.

De StandUpBox is lichtgewicht en eenvoudig op te zetten en weer in te vouwen. Ingevouwen neemt de StandUpBox weinig ruimte in naast het bureau, uitgevouwen is dit een ergonomisch verantwoorde stawerkoplossing. Dankzij het slimme ontwerp is de StandUpBox geschikt voor zowel laptops als tablets van verschillende formaten. 100 % Dutch Design.

StandUpBox original

Bestel €39,95
  • Verlaag ziektekostenverzuim
  • Stimuleer vitaliteit, creativiteit en productiviteit
  • Lichtgewicht & gemakkelijk op te bergen

StandUpBox customized

Bestel €49,95
  • Volledig te customizen in eigen huisstijl
  • Laat zien dat u STAAT voor vitaliteit
  • Origineel relatiegeschenk

Vraag? Offerte?

Contact

We geven u graag advies hoe u de StandUpBox kunt inzetten in uw bedrijf.
Mail ons via contact@standupbox.com
of bel (0) 24 202 24 25