Met stip op no.1 in de top 10 goede voornemens staat het voornemen om af te vallen (volgens dokterdokter.nl). De jaarwisseling is hét moment waarop veel mensen plannen maken om iets te veranderen. De meesten willen afvallen. Een groot aantal wil meer bewegen.

Valkuil no. 1 is het sportschoolabonnement…. Je neemt je wellicht voor om meer te sporten en daar ben je vast al mee begonnen. De vraag is hoe lang je dit volhoudt. Na een lange dag werken heb je goed gegeten en plof je graag op de bank. En dan opstaan om door wind en regen naar de sportschool te fietsen…. kansloos. En niet nodig.

Meer bewegen begint met minder zitten

Sporten (bewegen waar je hartslag van versnelt en waarvan je gaat zweten ) is belangrijk, maar we weten inmiddels dat dat niet alles is. Voordat je het in de gaten hebt, zit je wel acht of tien uur per dag. Dat compenseer je niet met een uurtje sportschool in de week.

Wil je er wat aan doen? Het is zo simpel: kom uit je stoel en kom in beweging! Overdag op je werk beweegmomentjes inlassen en de avond voor jezelf, heerlijk toch?

De gouden tip = afwisselen

Doe je lijf een lol: wissel zittend werken af met staan. Afwisselen is het sleutelwoord.

Ga na 2 uur zittend werken maar eens een half uurtje staand werken. Je zult merken dat je je fitter gaat voelen en meer werkplezier ervaart. Misschien is het even wennen maar na een tijdje wil je gewoonweg niet meer de hele tijd zitten.

Daarom: korting op de StandUpBox!

Wij helpen je graag om je goede voornemens te realiseren. Daarom geven we deze maand 10% korting op je bestelling.

Bestel jouw StandUpBox nu met deze kortingscode: GOEDVOORNEMEN2019

Naar de shop