Doel van het akkoord is dat Nederlanders gezondere keuzes maken, waardoor ze minder ziek worden, minder zorg nodig hebben en het goede voorbeeld geven aan hun kinderen.

Onder de ondertekenaars van het Nationaal Preventieakkoord zijn maatschappelijke organisaties, bedrijven, branches, patiëntenorganisaties, zorgaanbieders, zorgverzekeraars, gemeenten, fondsen, sportbonden en onderwijs.

Het Nationaal preventieakkoord dat de staatsecretaris onlangs presenteerde stuit op nogal wat kritiek. De reacties variëren van ‘ betuttelend” tot ” top”.

Gaan deze maatregelen ervoor zorgen dat Nederlanders in 2040 minder roken, minder alcohol drinken en minder overgewicht hebben?

Wij zijn in ieder geval blij dat er vanuit de politiek meer aandacht is voor gezondheid. En we dragen graag ons steentje bij aan de afspraken in het Preventieakkoord.

Met de StandUpBox maken wij staand werken haalbaar & betaalbaar voor iedereen. Want voor nog geen 4 tientjes kun je nu vaker staand werken. En meer afwisselen tussen zittend en staand werken is goed voor je gezondheid. En daarvoor hoef je niet meer diep in de buidel te tasten.

Get up, stand up, stand up for your health.

Bestel je StandUpBox nu