Wij zijn Koen Verlinden en Anette van Haren.
Wij zijn StandUp V.O.F., het bedrijf achter de StandUpBox®.
De StandUpBox® is ontstaan vanuit onze gedeelde waarden voor duurzaamheid en vitaliteit.

Bureauverhoger met een goed verhaal

Omdat wij een respectvolle benadering van mens en natuur enorm belangrijk vinden, staat MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) in onze bedrijfsvoering centraal. Daarom is de StandUpBox een bureauverhoger met een goed verhaal.
Vanuit ons kantoor in Nijmegen dragen wij met onze StandUpBox® graag bij aan een vitaler werkend Nederland.

Hoe het begon

“Koen, ik heb een idee, doe je mee?”

Anette liet haar eerste ontwerp voor een opvouwbare bureauverhoger van karton zien.

“Briljant!” reageerde Koen. “Doen we!”.

We hebben onze talenten, kennis & ervaring gebundeld en we zijn aan de slag gegaan. Tijdens het hele ontwerp en realisatieproces zijn de kernwaarden duurzaamheid en vitaliteit leidend geweest. Na een periode van tekenen, knippen, plakken en het ontwikkelen en testen van diverse prototypes door deskundigen zijn we hartstikke trots op het eindresultaat, de StandUpBox.

De StandUpBox is een flexibele, betaalbare buroverhoger van duurzaam gerecycled karton. De assemblage en het verzendklaar maken wordt gedaan door mensen met een beperking en door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De StandUpBox moet mensen kansen bieden vinden wij.

De bezorging van de StandUpBox is in handen van sportieve fietskoeriers en zo houden we onze carbon footprint laag.

Ook hebben we de StandUpBox Tas ontworpen die wordt gemaakt van afgedankte festivalbanners door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo kun je jouw StandUpBox overal mee naar toe nemen, in regen en wind.

Goed verhaal, hè?  Ja, wij zijn ervan overtuigd dat we met de StandUpBox op een duurzame wijze bijdragen aan een vitaler Nederland. Met de StandUpBox maken we staand werken voor iedereen betaalbaar en bereikbaar. Op naar meer beweegmomentjes, op naar een gezonder Nederland.

Met vitale groet, Koen Verlinden & Anette van Haren

Keertje koffie doen?