De StandUpBox is een opvouwbare bureauverhoger gemaakt van gerecyclede houtvezels en voorzien van een biologisch afbreekbaar beschermlaagje. Een revolutionair en betaalbaar alternatief voor elektrische hoog-laag bureau’s. De StandUpBox is volledig te customizen in jullie huisstijl.

We zijn er trots op dat het ons is gelukt een bureauverhoger te ontwerpen waarbij we continu onze waarden vitaliteit en duurzaamheid voorop hebben gesteld.

Het prototype is uitvoerig getest door fysiotherapeuten en deskundigen van o.a. de Radboud Universiteit in Nijmegen. We zijn dankbaar voor alle goede feedback die we van diverse professionals hebben mogen ontvangen. We hebben de tijd genomen om het design te optimaliseren en zullen dat blijven doen. We proudly present > de StandUpBox.

De bureauverhoger met een goed verhaal

Boost je energielevel

Verbetert je creativiteit

Verhoogt je productiviteit

Gemaakt van gerecycled karton

in een sociale werkomgeving

Eerlijk product voor een eerlijke prijs

in iedere gewenste print

Origineel relatiegeschenk

voor op het werk of thuis

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de nieuwe norm. Ook onze norm. Bij het ontwerp van de StandUpBox is dit dan ook een belangrijk uitgangspunt geweest. Vandaar dat de StandUpBox is gemaakt van FSC gerecycled karton met een beschermlaagje van biologisch afbreekbaar laminaat.

Zodra de StandUpBox zijn diensten heeft bewezen, kan de StandUpBox gewoon bij het oud papier gezet worden om na recycling de weg terug te vinden in de circulaire economie.

Door de papierrecylcing wordt een oude StandUpBox gebruikt als grondstof voor nieuw papier en karton.

Sociaal ondernemen

De StandUpBox wordt geassembleerd en verzendklaar gemaakt door mensen met een beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen aan de maatschappij en willen met de productie en verkoop van de StandUpBox mensen kansen geven op werk, opleiding en ontwikkeling.

Verzending door fietskoeriers

Wij zijn trots op de samenwerking met fietskoeriers.
Zij brengen op een vitale & duurzame manier de StandUpBoxen bij u thuis of in uw bedrijf.
Deze dienstverlening past volledig in onze bedrijfsfilosofie.

Op naar een gezonder Nederland

We zijn ervan overtuigd dat we met de StandUpBox bijdragen aan een gezonder Nederland.
Wat een stelling hè? Ja, we durven te stellen dat door gebruik te maken van de StandUpBox werknemers gezonder en vitaler worden.

Onderzoeken tonen aan dat te veel en te lang zitten een verhoogde kans geeft op chronische gezondheidsklachten zoals diabetes type 2.
Staand werken verbetert de doorbloeding van heel het lichaam, dus ook van de hersenen.
Bij het afwisselen van staan en zitten creëert het brein 2,5 x meer ideeën. En als er meer zuurstof bij de hersencellen komt gaat het concentreren ook beter.
(lees meer over de voordelen van afwisselend werken )

De StandUpBox

De bureauverhoger met een goed verhaal. Ergonomisch verantwoord, milieuvriendelijk, lichtgewicht, flexibel en goedkoop.
Dit is dé oplossing om werkend Nederland in beweging te krijgen.

Bestel de StandUpBox nu