“Wat een fantastisch alternatief voor de elektrisch verstelbare bureau’s. Hiermee wordt het mogelijk dat iedereen overal staand kan werken. Of dat nou op kantoor of thuis aan de keukentafel is. Goed bedacht, slim ontwerp, lekker licht. Ook handig dat je ‘m gewoon kunt opvouwen. Ik verwacht dat veel mensen hier veel plezier van gaan hebben. Ik ben in ieder geval graag ambassadeur van de StandUpBox.”

Patrick Peters, Eigenaar Bedrijfs Gezondheid Cooperatie & Vector Arbeidsdeskundig Advies

Werkt prima! Ik ben er erg blij mee dat ik door de StandUpBox mijn houding kan afwisselen. Een ander voordeel voor mij is het lichtgewicht waardoor verplaatsen makkelijk is. De StandUpBox is stevig voor de laptop en heeft de juiste hoogte.

Iris Cents

Ben blij met mijn ‘StandUpBox! Staand en zittend werken is zo prima af te wisselen en je vouwt ‘m in een handomdraai plat; kan overal mee naar toe;)

Margot Arts

“De StandUpBox maakt het mogelijk – zonder hoge investeringen – dynamischer te werken. En dat is goed nieuws want hierdoor gaan mensen misschien ook thuis eens wat vaker staand werken met de laptop. Veel cliënten hebben klachten als gevolg van langdurig zitten achter de computer. Ik adviseer mensen met een zittend beroep dan ook vaker te gaan staan werken want dat heeft een positief effect op het bewegingsapparaat.”

Jules Reintjes, Fysiotherapeut en manueel therapeut

“Ik pleit ervoor dat we allemaal vaker gaan staan werken en meer beweegmomentjes inlassen. Afwisselen van zitten en staan is gezond voor het lichaam. Bovendien zet staand werken mij anders aan het denken. Staand werken heeft bij veel mensen een positief effect heeft op creatieve processen. De StandUpBox sluit perfect aan bij: makkelijk wisselen van werkpositie op elke werkplek. Een creatieve oplossing met veel innovatieve waarde!”

Jose Ermers, Future Health Designer & Kinderfysiotherapeut

Bedankt voor de StandUpbox. Ik heb al eerder met de box gewerkt bij Radboud into Languages dus ik wist wat ik ging krijgen. Ben er zelf heel tevreden over, gebruik hem echt dagelijks, en hij ruimt ook weer makkelijk op. Ook mijn lerares bij pilates ziet het aan mijn houding, dus dat mag ook als compliment naar jullie toe. Echt een revolutie. Zij maakt nu reclame voor jullie in haar gebouw, zo tevreden is zij.

Eefje