Samen versterken we elkaar

StandUp VOF heeft als missie om met haar producten zoals de StandUpBox werkend Nederland in beweging te krijgen.

Wij werken graag samen met partners die dezelfde missie hebben en vanuit hun eigen werkveld, expertise en netwerk willen bijdragen aan het bereiken van deze missie. Door ambassadeur of dealer van StandUp producten te worden, kunnen we elkaar helpen deze missie te bereiken.
We hanteren interessante retailerprijzen en hebben meerdere samenwerkingsopties.

Vanuit verschillende disciplines dragen mensen bij aan onze missie;  vitaliteitscoaches, arbo-consulenten, ergonomische productleveranciers en vele anderen.

Keertje praten over de mogelijkheden?

Bel Koen of Anette via 0031 (0) 24 202 24 25 of stuur ons een berichtje :

StandUpBox | De betaalbare oplossing om dynamisch te werken

Lichtgewicht plat pakket

Door het slimme ontwerp is de StandUpBox ingevouwen een handzaam pakket. Het rechthoekige platte pakket is slechts 45 x 60 cm groot en 3 cm dik. Een enorm pluspunt qua opslag en distributie.

Omdat de StandUpBox is gemaakt van gerecyclede houtvezels is deze bureauverhoger zo licht in gewicht. Slechts 1025 gram. Een enorm pluspunt qua vervoer.

Innovatief en duurzaam

De StandUpBox is een innovatief en eigentijds product dat helemaal past in de tijd waarin duurzaamheid en vitaliteit hot items zijn.
Dit nieuwe kantoorartikel is baanbrekend en een prachtige aanvulling op de bestaande assortiment kantoorartikelen en kantoormeubelen.

Zo maken we dynamisch werken haalbaar én betaalbaar voor iedereen.