Wat zijn ze toch gaaf, de tassen waarin je de StandUpBox gemakkelijk mee kunt nemen. De op-maat-gemaakte tassen worden gemaakt van gerecyclede festivalbanners bij Atelier Meer²  . Prachtig en sterk materiaal met unieke prints.
Net als onze StandUpBoxen worden de tassen gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij delen dezelfde missie: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven om op een prettige plek te werken en te ontwikkelen.

Sociaal en uniek

Atelier Meer² is een sociale onderneming. In hun atelier in De Lindenberg in Nijmegen worden onder andere tassen, schorten en handige opbergers gemaakt van oude banners en vlaggen. De producten zijn uniek, ze maken nooit exact twee dezelfde exemplaren. Aanrader! Ga er eens kijken, hun winkeltje (ook in de Lindenberg) puilt uit van leuke give-aways.

Ook de StandUpBoxen worden gemaakt in samenwerking met mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we bij de Driestroom in Nijmegen. Binnen  leer- en werkbedrijf Tarweweg maakt de begeleiding zich dagelijks sterk om de medewerkers binnen hun mogelijkheden te laten werken en leren. We vinden het superfijn om samen te werken met deze medewerkers en zijn enorm tevreden over de kwaliteit en inzet. En het is reuze gezellig bovendien!

Speciale aanbieding met unieke code

Hoe meer bestellingen er binnen komen, des te meer ontwikkelplekken we kunnen aanbieden. Daarom hebben we nu een package deal.

Met de code   meer-voor-minder     met een knipoog naar Atelier Meer² ) krijg je een tientje korting bij de bestelling een StandUpBox en een tas besteld in onze webshop. Voer de unieke code (inclusief de streepjes) in tijdens het bestelproces, je korting wordt automatisch verrekend.

Zodra er een bestelling binnenkomt gaan we bij de Driestroom direct aan de slag om je Box & Tas te verzenden. Via de fietskoeriers. Jawel, want onze hele bedrijfsvoering is doorspekt van de kernwaarden vitaliteit, duurzaamheid en sociale inclusie.

Daarom is de StandUpBox de bureauverhoger met een goed verhaal.