Het is actueel: Altijd maar zitten gaat zich wreken.

Van alle Europeanen brengen Nederlanders het meeste aantal uren per dag op een stoel of op de bank door: gemiddeld 9,6 uur. Dat bleek eerder uit de Eurobarometer, een onderzoek onder 28.000 Europeanen.
Gisteren werd bekend dat in Groot-Brittannië in 2016 circa 70.000 mensen stierven aan deze weinig actieve leefstijl, aldus onderzoek door de National Health Services.

Get up, stand up, stand up for your health

We zijn content dat de grote landelijke dagbladen zoals de Telegraaf,  aandacht besteden aan dit onderwerp. Op deze wijze komt het bij veel mensen onder de aandacht dat het goed is om wat vaker te gaan staan. Want het is toch waanzin dat enige duizenden Nederlanders per jaar sterven aan de directe gevolgen van te veel zitten?

Goedkope sta-werkplek

Met de StandUpBox maken wij staand werken voor iedereen haalbaar en betaalbaar. Met onze opvouwbare bureauverhoger maak je van iedere tafel in een handomdraai jouw sta-werkplek. Thuis of op kantoor. Voor een paar tientjes heb je er al eentje in huis. Zelf ervaren hoe staand werken ook jouw vitaliteit, creativiteit en productiviteit verhoogt?

Ja, ik wil ook een StandUpBox