Omdat de StandUpBox wordt gemaakt van gerecylede houtvezels is hij licht van gewicht en toch stevig. En dankzij het biologisch afbreekbare beschermlaagje blijft de StandUpBox lang mooi.

Wij zijn duurzame ondernemers

In onze gehele bedrijfsvoering staat onze kernwaarde duurzaamheid centraal. Wij willen bijdragen aan een duurzame wereld. In een duurzame wereld zijn mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht. Geen grondstoffen verspillen, geen schadelijke stoffen in het milieu, hergebruik van materialen en geen energie verspillen.

Duurzaam ondernemen is maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij kijken dus niet alleen naar winst- en verliescijfers, nee, wij kijken ook naar de gevolgen van de bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu.

De bureauverhoger met een goed verhaal

Behalve dat het materiaal 100 % eco is, zijn er meerdere redenen waarom de StandUpBox de bureauverhoger met een goed verhaal is. Zo is de productie in handen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, is de verzending  in handen van fietskoeriers en verhoogt het gebruik ervan uw vitaliteit, creativiteit en productiviteit.

Kortom, voor nog geen 4 tientjes is dit de beste investering die je in jezelf (of medewerkers /relaties) kunt doen.
Zo draag je direct bij aan een schonere en sociale wereld.

Bestel je StandUpBox nu