/Winkel
 • StandUpBox original

   39.95 excl. BTW
  Met deze opvouwbare bureau-verhoger maak je heel eenvoudig van iedere tafel jouw sta-werkplek. De StandUpBox is gemaakt van stevig hoogwaardig materiaal dat bestaat uit gerecyclede houtvezels voorzien van een biobased beschermlaagje. Dit is hét alternatief voor de dure inflexibele hoog-laag buro's. Stevig en toch lichtgewicht. Opvouwbaar dus ook gemakkelijk weg te zetten of te vervoeren. De StandUpBox® is ontworpen vanuit de behoefte om de afwisseling tussen zittend en staand werken te stimuleren. Door het slimme ontwerp is de StandUpBox voor diverse devices te gebruiken.

 • StandUpBox Tas 2 StandUpBox tas 1

  StandUpBox tas

   14.95 excl. BTW
  Deze tas-op-maat is ontworpen om de StandUpBox zelfs door weer en wind te vervoeren. Hiermee kun je de StandUpBox ook gewoon op je fiets meenemen. Deze handige tas is gemaakt van gebruikte festivalbanieren en daardoor heeft iedere tas een unieke print. Het materiaal is soepel en waterafstotend. Wij zijn supertrots op de samenwerking met AtelierMeer vanwege hun unieke concept dat geheel past bij onze duurzame en sociale waarden. Dit zijn unieke tassen met een goed verhaal.    
 • Customize your own

   49.95 excl. BTW
  In winkelmand
  Stel je voor:  jullie eigen customized StandUpBoxen in jullie huisstijl, met jullie logo erop.Dit is werkelijk een uniek en verantwoord relatiegeschenk. Draag bij aan de vitaliteit van je medewerkers en relaties, geef ze een eigen StandUpBox. Zo straal je als bedrijf uit dat je STAAT voor vitaliteit. En daar helpen we jullie graag bij. Zeg maar welke print jullie erop willen. Een kleur? Een kunstwerk? Natuurtafereel? City-look? Met of zonder logo? Het kan. Bestel hier de gewenste hoeveelheid. Na de bestelling nemen we contact op over de design-wens.
 • Deze interactieve workshop door standUp-coach Anette ‘zit’ boordevol kennis & tips over dynamisch werken. We gaan tijdens de workshop niet sporten en niet zweten – maar we zitten zeker niet stil.
  "Dit is echt een hele leuke workshop."
  Deelnemers leren én ervaren wat de benefits zijn van het inlassen van beweegmomentjes door de dag heen. Door bewustwording neemt de drive om vaker te gaan staan toe en worden beweegmomentjes heel gewoon.
 • Dit werkschrift 'Ik wil / moet / kan meer bewegen’  helpt je om uit je stoel te komen. Meer bewegen begint met minder zitten. Aan de hand van praktische oefeningen en relevante informatie werk je aan een duurzame gedragsverandering die past bij jou en bij je werk. Zo haal je meer uit je (werk)dag en houd je energie over als je weer naar huis toe gaat. Dit werkschrift vol met tips & tricks is een aanrader als je je zitgedrag wil veranderen. Het werkschrift is samengesteld door gedragsdeskundige Hanneke de Bruin. Met medewerking van dr Maaike Huysmans, senior onderzoeker VUmc en Peter-Jan Mol, adviseur 'dynamisch werken', Kenniscentrum Sport.