In de stand van Yoast op WordCamp Europe in Berlijn stonden vorige week een aantal prachtige StandUpBoxen met het logo van de Yoast Academy erop. Handig voor de bezoekers van dit event, want zo konden zij staand achter de laptop het aanbod van de Yoast Academy bekijken.

Origineel customized promo-artikel

Slim van de mensen van Yoast om een aantal StandUpBoxen met hun eigen logo te laten bedrukken. De boxen in de stand waren praktisch en het logo was erg goed zichtbaar.

Yoast is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie. Hun SEO-plugin wordt enorm gewaardeerd door website-beheerders over de hele wereld vanwege de hoge rankingpositie in Google die je dankzij de Yoast plugin kunt bereiken.

StandUpBox_en_ standupbox-tas_Yoast_academyTassen van eigen banners

Na afloop van het event werden de StandUpBoxen in unieke StandupBox-Tassen verloot onder de bezoekers van WordCamp Europe. De originele Yoast StandUp-tassen zijn door AtelierMeer gemaakt van gebruikte Yoast-banners van een vorig event. Prachtig kleurrijk materiaal dat op deze manier een herbestemming heeft gekregen.

Laat zien dat je staat voor vitaliteit en duurzaamheid

Wil jij als bedrijf ook laten zien dat je staat voor vitaliteit en duurzaamheid? Bestel jullie eigen customized StandUpBox en kies de gewenste print.

En hebben jullie nog oude banieren op een schap liggen? Hier maken we graag jullie eigen StandUpBox tassen van. En als je geen banieren (meer) hebt, geen problemen. Wij laten ze maken van festivalbanners, kleurrijk en super-origineel.

Jullie eigen customized StandUpBoxen bestellen